top of page

Referenssit

Olemme ylpeitä saavutuksistamme. 330 asiakasta luottaa meihin ja nauttii palveluistamme.

 

 

Olemme iloisia voidessamme olla luotettava kirjanpitokumppani asiakkaiden liiketoiminta-asioissa. HR-tilipalvelu Oy:llä on vuosien kokemus alalta ja lukemattomat tyytyväiset asiakkaat sen takana. Ole hyvä ja lue, mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Asset 6.png

Markus Holmström, toimitusjohtaja
Ahlberg Data Oy, Suomi

Ahlberg Data Oy :

“Olemme Ahlberg Data Oy:ssa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön HR-tilipalvelu Oy:n kanssa. Voimme huoletta keskittyä ydintoimintaamme ja sen kehittämiseen kun tiedämme että meillä on asiantunteva tilipalvelu hoitamassa kirjanpitoamme.

Erityisesti Visma Fivaldi on meille suureksi hyödyksi. Visma Fivaldin yhteiskäyttötunnuksen käyttö tekee yrityksen taloushallinnon erittäin vaivattomaksi. Yhdellä tunnuksella pääsen seuraamaan kirjanpitoa reaaliajassa, tekemään myyntilaskutuksen, sekä hyväksymään ostolaskut. Helppoa!

Palvelun käyttöönoton yhteydessä saimme HR-tilipalvelulta kattavan perehdytyksen ohjelman käyttöön.

Koemme HR-tilipalvelun ammattitaitoisena ja helposti lähestyttävänä tilitoimistona. Saamme aina kattavat ja selkeät vastaukset kaikkiin mieltämme askarruttaviin asioihin ja kysymyksiin. Suosittelen HR-tilipalvelua, sekä Visma Fivaldia lämpimästi yrityksille toimialasta riippumatta.”

download.jpg
bottom of page