Reaaliaikainen sähköinen taloushallinto - me osaamme sen!

Meiltä saat henkilökohtaisen laskenta-asiantuntijan, joka huolehtii taloudesta ja hallinnon asioista yhdessä asiakkaan kanssa.

Soita meille

Asiakaslähtöinen
ja auktorisoitu

tilipalvelu

Vuonna 2003 perustetun HR-tilipalvelu Oy: n tarkoituksena on palvella asiakkaitaan erittäin ammattitaitoisesti kaikissa kirjanpito-, palkanlaskenta-, sekä tilinpäätösasioissa sekä verotuksessa.

Palvelumme

Yritysten kirjanpito ja palkanlaskenta

  Ydinpalveluihimme kuuluvat liiketoiminnan kirjanpito ja palkanlaskenta, joista johdetaan yritykselle tilinpäätös, johon perustuu verotus ja verojen maksu. Yhteistyössä tehdään verotus kerralla oikein.

Sähköinen taloushallinto

  Sähköinen taloushallinto säästää erityisesti yrittäjän aikaa. Voit tehdä myyntilaskut, kun se sinulle parhaiten sopii ja käsitellä ostolaskut, kun sinulla on aikaa - olitpa aamuvirkku tai iltatorkku - sähköiset palvelumme ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.

Teemu2_.jpeg

Konsultointi ja koulutukset

  Tarjoamme asiakaslähtöistä räätälöityä konsultointia taloushallinnon prosesseissa ja projekteissa.

Yritysten yhtiöoikeudelliset palvelut

  Teemme kaikki yrityksen perustamis- ja muutosilmoitukset, sekä yrityksen lopettamisilmoitukset asiakaslähtöisesti sähköisesti ja turvallisesti.

Olemme auktorisoitu tilipalvelu, johon voit luottaa

HR-tilipalvelu on täyden palvelun tilitoimisto, joka asettaa yhtiöoikeudelliset asiat etusijalle varmistaakseen, että kaikki toimii alusta alkaen oikein.

15 ammattilaista

18 vuotta liiketoiminnassa

Yli 330 tyytyväistä asiakasta

Meidän asiakkaat
sanovat näin meistä

Markus Holmström, toimitusjohtaja Ahlberg Data Oy, Suomi

Ahlberg Data Oy : ssä olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön HR-tilipalvelu Oy: n kanssa. Voimme keskittyä turvallisesti ydinliiketoimintaan ja sen kehittämiseen, kun tiedämme, että meillä on asiantunteva kirjanpitopalvelu huolehtimaan kirjanpidostamme.

Erityisesti Visma Fivaldi -ohjelmasta on meille suurta hyötyä. Visma Fivaldin käyttö tekee yrityksen taloushallinnosta vaivatonta. Yhdellä tunnuksella voin seurata kirjanpitoa reaaliajassa, tehdä myyntilaskutusta ja hyväksyä ostolaskuja. Se on nopeaa ja helppoa!

Palvelun käyttöönoton yhteydessä saimme kattavan johdannon ohjelman käyttöön HR-tilipalvelulta.

Koemme HR -tilipalvelu Oy: n ammattimaisena ja lähestyttävänä tilitoimistona. Saamme aina kattavat ja selkeät vastaukset kaikkiin meitä koskeviin asioihin ja kysymyksiin. Suosittelen lämpimästi HR-tilipalvelua ja Visma Fivaldi -ohjelmaa yrityksille toimialasta riippumatta. ”

download.jpg

Yhteistyökumppanimme

elo_logo.png
Lahitapiola_logo+ltfi,0.png
nooa-saastopankki-logo.png
WhatsApp Image 2019-12-05 at 08.09.59.jp
Näyttökuva 2019-9-25 kello 21.46.50.png
koho-sales.png
visma-fivaldi-product-icon_visma-fivaldi
download.png
fennoa logo.png
taloushallintoliitto_logo2008-720x468.pn

Sosiaalinen media